a cutting edge experience
13.07 > 26.08

A CUTTING EDGE EXPERIENCE

Knokke-Heist, BOZAR en BMW geloven sterk in het belang van schoonheid, de kracht van technologie en de impact van kunst. Samen hadden ze de wens om een plek te creëren waar dit alles samenkomt. Op een uitzonderlijke locatie en in een bijzondere setting nodigen ze elk jaar duizenden mensen uit om zich te laten inspireren door het werk van een gerenommeerde kunstenaar, uniek en veelbesproken. Het is de ambitie om jaarlijks een intrigerende editie te creëren die de bezoeker warm betovert maar ook stevig verrast en uitgroeit tot een referentie en vaste afspraak in uw zomerse agenda.

Deze eerste editie neemt BOZAR haar curatorschap op door in ARTVILLE niemand minder dan Jan Fabre centraal te stellen, de meest veelzijdige en verrassende levende kunstenaar van België.

BMW ARTVILLE maakt daarmee al meteen haar centrale belofte waar: ‘a cutting edge experience’.

Van 13 juli tot en met 26 augustus, van 12.00 tot 22.00 uur
Opgelet: een membership card is verplicht. Registreer u eenmalig en krijg de hele zomer toegang tot BMW ARTVILLE.

 

 Kunst, technologie en lifestyle

Kunst/ JAN FABRE CURATED BY BOZAR

Multidisciplinair grootmeester Jan Fabre heeft een nieuwe installatie klaar en op BMW ARTVILLE krijgt u de wereldprimeur. U beleeft zijn interpretatie van het thema ‘extase’ in een artistieke videoperformance en maakt kennis met zijn vroege werk.
Ticket: 12 euro inclusief een glas champagne/mocktail Klik hier voor tickets

Technologie/ BMW Art Cars
Sinds 1975 toveren internationale kunstenaars BMW’s om tot rijdende meesterwerken. Een deel van de collectie komt deze zomer naar België. Een must see voor wie zowel van kunst als motorsport houdt.
Te bewonderen via uw gratis membership tot BMW ARTVILLE

Lifestyle/ foyer en terras
Beleef BMW ARTVILLE op zijn best en geniet van exquise drankjes en tapas in de foyer of op ons terras. De foyer is ingericht in een van de paviljoenen, door de metershoge ramen geniet u van het mooiste zicht over de zee.
Toegang via uw gratis membership tot BMW ARTVILLE

Duurzaam
BMW ARTVILLE bestaat uit 2 architecturale paviljoenen van maximaal 9 meter hoog in glas en duurzaam CLT-hout. De constructies vloeien naadloos over in strand en zee. Een concept van The Oval Office en gerealiseerd door G2architecten. BMW ARTVILLE is een voorbeeld van duurzame aanpak. De paviljoenen zijn zo ontworpen dat ze jaar na jaar kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd zonder een enkel spoor na te laten op het strand. Er werd eveneens voor enkel die materialen gekozen die 100% recycleerbaar zijn: hout, aluminium en glas. Daarnaast kiest deze architectuur bewust voor een vormgeving die helemaal opgaat in haar natuurlijke omgeving van zand, wind en water.   

GRATIS MEMBERSHIP

Voor BMW ARTVILLE hebt u een membership card nodig, die u gratis kan verkrijgen. Hierdoor heeft u toegang tot de foyer en BMW Art Cars.

Een ticket voor de Jan Fabre-tentoonstelling kost 12 euro, dit bestelt u hier.